Koray Aydın açıkladı AK Parti ve İYİ Parti'yi bir arada görecek miyiz?

Habertürk Tv'de Didem Arslan'ın sunuduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Koray Aydın açıkladı AK Parti ve İYİ Parti'yi bir arada görecek miyiz?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
12 Temmuz 2018 Perşembe 21:31

Habertürk Tv'de Didem Arslan'ın sunuduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Didem Arslan'ın sorduğu  AK Parti ve İYİ Parti'yi bir arada görür müyüz sorusunu yanıtladı.

İşte Koray Avcı'nın açıklamalarının satır başları...

Size de uygun yasalar olduğunda AK Parti ve MHP'yi bir arada gördüğümüz gibi AK Parti ve İyi Parti'yi de bir arada görür müyüz?

"Ülkenin yararına, menfattine olan her türlü girişimde biz iktidarın yanında oluruz, aleyhine olacak, zararlı gördüğümüz durumlarda da karşılarında oluruz."

Peki MHP destek veriyorsa İYİ Parti de destek verir mi Sorusununa ise "Veririz tabiki" cevabını verdi.

HDP'ye nasıl bakıyorsunuz Koray Aydın olarak ve İyi Parti Olarak?

"HDP bilinmeyen bir parti değil tekrar yorumlanmaya bence çok ihtiyacı yok."

Ama Demirtaş'ın serbest bırakılması çağrısını siz de katılmıştınız Meral Hanım da vurguamıştı bundan sonra siyasette İyi Parti ve HDP ilişkileri nasıl olur?

"Sayın Demirtaş yarıgılanıyor. Dolayısıyla yargılanan bir isim üzerinden yorum yapmayı doğru bulmuyorum. HDP ile ilgili görüşlerimiz belli. Kendisini dağdan örgütten ayırarak demokratik zeminde kendi iradesiyle siyaset yapan bir parti haline dönüşmedikçe işleri çok zor."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar