Cumhurbaşkanı Erdoğan: Komutanlarla birlikte yaşadığımız sevince tahammül edemediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'CHP eleştirisine komutan alkışı' konusunda açıklama yaptı. Ana muhalefeti eleştiren Erdoğan, "TSK'nın gücüne güç katacak bir savunma sanayi projemizin açılışında, ordumuzun komutanlarıyla yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük'' dedi.

Son Güncelleme: 14 Ocak 2023 Cumartesi 15:51
14 Ocak 2023 Cumartesi 14:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Her seçimde bize en güçlü şekilde destek veren milletimiz sayesinde terör örgütlerinden darbecilere ekonomik tetikçilere kadar istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlerin tamamının hakkından geldik.

CHP ELEŞTİRİSİNE KOMUTAN ALKIŞI

TSK'nın gücüne güç katacak bir savunma sanayi projemizin açılışında, ordumuzun komutanlarıyla yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük. Bay Kemal Sakarya'da bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Orada Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. O teröristler oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vaadediyor. Türkiye düşmanlarına gösteremediği tepkiyi ordumuzun komutanlarına sergileyen, seviyesizce hakaret eden bir kişi bu ülkenin siyasetçisi olabilir mi? Anayasamıza göre bu kardeşiniz bu ordunun başkomutanıdır.

6'LI MASAYA ELEŞTİRİ

Bir masa kurmuşlar herkes ayrı baş çekiyor ayrı hesap yapıyor. Sen nasıl oluyor da daha seçilmemişsin seçilmediğin halde hemen seçime gideriz diyorsun?''

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar