için kaldı

Komadaki kadınla cinsel ilişkiye girdi

Şeker hastası olan 20 yaşındaki Kübra H. internetten tanıştığı 28 yaşındaki Caner B. ile birlikte alkol alınca komaya girdi. Caner B. kız arkadaşı bu haldeyken günübirlik ev kiraladı, sırtında yukarı taşıdı ve kızla cinsel ilişkiye girdi. Olay otopside ortaya çıktı.

Komadaki kadınla cinsel ilişkiye girdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
30 Haziran 2018 Cumartesi 10:06

Hürriyet'ten Ceylan Sever'in haberine göre Kübra H. adlı kadın 23 Aralık 2016’da daha önce bir kez yüz yüze görüştüğü Caner B’yi görmek için Düzce’den İstanbul’a geldi.

Caner B.’nin ifadesine göre, birlikte Gürpınar Sahili’ne giderek alkol aldılar. Şeker hastası olan Kübra H. aldığı alkolün etkisiyle şeker komasına girdi.

Caner B. ile yeğenleri İdris B. ve Doğanay B.’yi de alarak günübirlik kiraladıkları bir eve gitti. Evin güvenlik kamerası görüntülerine göre, Caner B. koma halindeki Kübra H.’yi omuzuna alarak odaya çıkarttı ve ilişkiye girdi.

Kübra H. bir türlü kendine gelmeyince, saatler sonra hastaneye götürdüler. Hastanede yapılan müdahale sırasında Kübra H.’nin şeker komasına girdiği tespit edildi. Bir süre hastanede bekleyen İdris B. daha sonra ayrıldı. Otopside Kübra H. ile koma halindeyken cinsel ilişkiye girildiği ortaya çıktı.

"Rızası dışında hiçbir şey olmamıştır"

Hakkında dava açılan Caner B., “Hastayken neye dayanarak bunu içti anlamış değilim. Kübra’nın rızası dışında hiçbir şey olmamıştır ve yaşanması da düşünülemez” diyerek kendisini savundu.

Başsavcılık, komadaki genç kızın cinsel ilişkiye rıza göstermesinin mümkün olmadığını, ayrıca tıbbi müdahale sağlansaydı yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek Caner B., Doğanay B. ve İbris B.’ye dava açtı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar