için kaldı

FETÖ’cünün eşi Oktar grubuna bağlı çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olan Tarık Toros’un eşinin suç örgütü Adnan Oktar grubuna bağlı olduğu ve Kod adının da Maviş Banu olduğu belirtildi.

FETÖ’cünün eşi Oktar grubuna bağlı çıktı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 09:57

15 Temmuz darbe girişimini yapan Fetullahçı Terör Örgütü üyeleriyle ilgili her geçen gün yeni, bir bilgi ortaya çıkıyor.

Ortaya çıkan bir bilgiye göre FETÖ’cü Tarık Toros’un eşinin kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen suç örgütü Adnan Oktar grubuna bağlı olduğu belirtildi. Kod siminin ise Maviş Banu olduğu ifade edildi.

Takvim’de yer alan habere göre, Adnan Oktar ve grubuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren tanık, Adnan Oktar ile FETÖ'nün bir iltisakını daha deşifre etti. Söz konusu tanık ifadesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün kapatılan yayın organı Bugün TV eski Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros'un eşi Banu Toros'un Adnan Oktar grubu ile birlikte olduğunu belirtti.

Söz konusu tanık ifadesinde şunları söyledi:

"Birkaç gece arka arkaya benim de olduğum ortamlar oldu. Oktar bir seferinde kod adı Maviş Banu olan Banu Toros'u çağırdı. Toros'un Florya Beşyol'daki aile evinden getirilmesi esnasında şahit olarak yanlarında bulundum. Sonradan babası ile ilgili birtakım olaylar olduğunu hatırlıyorum. Ancak detayını anımsayamıyorum. Daha sonra Banu'nun bir erkek kardeşi de örgüte gelmeye başladı."

Bir grup askerden sorumlu "mahrem imam" olduğu öne sürülen Tarık Toros eşiyle birlikte İngiltere'ye firar etmişti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar