Kocası fuhuş yapmaya zorladı!

Antalya'da, hamileliği boyunca kocası kocası tarafından uyuşturucu kullanmaya alıştırılan Ö.K erken doğum yaptı. Uyuşturucu parası için fuhuş yapmaya zorlanan kadın 'Parayı götürdüğümde 'Bu kadar mı kazandın' diye kızıyordu' dedi

Kocası fuhuş yapmaya zorladı! - Sayfa 1

 Antalya'da, 9 yıl önce evlendiği Ö.K. tarafından uyuşturucuya başlatılan, bir süre sonra da uyuşturucu madde parası için fuhşa ve hırsızlığa zorlanan, 2 çocuk annesi Ceyda K. (32), bağımlılıktan kurtulmak istediğini belirterek, yardım bekliyor. Ceyda K., uyuşturucu batağından kurtulup, biri yurtta diğeri akrabasında olan, isimlerini koluna dövme yaptırdığı çocuklarına kavuşmak istiyor.

1 22
 
Kocası fuhuş yapmaya zorladı! - Sayfa 2

BEBEK PREMATÜRE DOĞDU

Ceyda K., evde yaşadığı sıkıntılardan kaçabilmek amacıyla 13 yaşındayken, T.A. ile evlendi. Bu evliliğinden kız çocuk sahibi olan Ceyda K., bir süre sonra şiddet gördüğü için boşandı. Ceyda K., 21 yaşında ise Ö.K. ile hayatını birleştirdi. Ceyda K., bağımlı eşi Ö.K. tarafından uyuşturucuya başlatıldı.

2 22
 
Kocası fuhuş yapmaya zorladı! - Sayfa 3

Hamileliği boyunca da uyuşturucu kullanan Ceyda K., 7'nci ayında krize girerek, erken doğum yaptı. Prematüre dünyaya gelen bebek, Ceyda K.'nin hamilelik sürecinde kullandığı uyuşturucu nedeniyle 4 ay kuvözde tedavi gördü.

3 22
 
Kocası fuhuş yapmaya zorladı! - Sayfa 4

KOCASI YÜZÜNDEN HIRSIZLIK VE FUHUŞ YAPTI

Ceyda K., evliliğinde uyuşturucu madde parası için ise eşi tarafından önce hırsızlığa ardından fuhşa zorlandı. 

4 22