Soylu o anları anlattı

Katıldığı bir toplantıda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM Plan Bütçe Komisyonu’ndaki tartışma hakkında konuştu.

Soylu o anları anlattı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Kasım 2018 Cumartesi 14:30

TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda HDP’li bir vekil ‘siz işgalcisiniz’ demiş bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ne işgalinden bahsediyorsunuz. Hangi ülkede yaşıyorsunuz” diyerek tepki göstermişti.

O anları anlattı

Bakan Soylu komisyonda yaşanan o anları anlattı. Soylu şu ifadeleri kullandı:

“Gerçekleşen toplantıda 'siz işgalcisiniz' dedi bize. Kendi toprağımızda bize işgalci olarak nitelendirdi. Edepsizliği, ahlaksızlığı ve ihaneti görüyor musunuz?

Yetmedi aynı zamanda bu kadar terörist etkisiz hale getirdiğimiz zaman bize kalkıp 'siz muhalifleri öldürdünüz' dedi. Siyasal bir meşrutiyet sağlamaya çalışıyor. Bu topraklarda hem uyanık olmamız, cümleyi bile aradan kapmalıyız. Kimseye fırsat vermemeliyiz. Kimseye böyle meşrutiyet alanı sağlamamalıyız.

 

Memleket hepimize şehitlerimiz, gazilerimiz tarafından emanet edilmiş. Her karış toprağı kanla sulanmış. Fırsat bulsalar istediklerini orada söyleyeceklerini zannediyorlar.

Toplantıda oturmuş telefonu açmış Facebook üzerinden Kandil’e yayın yapıyor. Demek istiyor ki beni buraya atadınız sizin adınıza burada görevi yerine getiriyorum. Aziz milletimiz hiç merak etmesin Kandil'dekilerin leşlerini milletimizin önüne sermek bizim boynumuzun borcudur”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar