için kaldı

Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla bayrak seferberliği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Afrin'de şehit olan 8 asker ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu, "Bütün vatandaşlarım şehitlerimizi ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar evlerimize, bürolarımıza, iş yerlerimize Türk bayrağı asalım" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun  çağrısıyla bayrak seferberliği
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
2 Mart 2018 Cuma 20:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda dün çıkan çatışmada 8 askerin şehit olmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kahraman ordumuza güveniyoruz. Terörle mücadele konusunda başarılı olacakları konusunda hiçbir şüphemiz yok. Bütün vatandaşlarım şehitlerimizi ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar evlerimize, bürolarımıza, iş yerlerimize Türk bayrağı asalım" dedi.

CHP Genel Merkez binasına dev Türk Bayrağı açıldı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardında CHP Genel Merkezi'ne dev Türk Bayrağı açıldı.

Konuya ilişkin resmi Twitter hesabından açıklamada bulunana Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara evlerine, bürolarına ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaları çağrısının ardından; Maltepe Belediyesi Hizmet Binası (@BskAliKilic) ve Maltepe caddeleri Türk bayraklarıyla donatıldı." dedi ve görseller paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısına bir desktede eşi Selvi Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar