için kaldı

Eski CHP'li Öztürk Yılmaz: Kılıçdaroğlu'nu koltuğa FETÖ'cüler getirdi

CHP'den ayrılarak kendi partisini kuran Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ın sokakta bir vatandaşla CHP tartışması ilginç anlara sahne oldu.

Eski CHP'li Öztürk Yılmaz: Kılıçdaroğlu'nu koltuğa FETÖ'cüler getirdi
Son Güncelleme: 30 Mart 2021 Salı 10:50
30 Mart 2021 Salı 10:41

Yılmaz, kendisine CHP'den ayrıldığı için kırgın olduğunu belirten vatandaşa, CHP ile ilgili gerçekleri anlattı. Yılmaz Kılıçdaroğlu'na yönelik, 'Bu adamı kukla olarak getirdiler bunu FETÖ'cüler oraya oturttu, oradan gitmiyor. Çünkü FETÖ'cüler ne dese onu yapıyor.' ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edilen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, sokakta bir vatandaşla girdiği tartışmada CHP yönetimini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlattı.

"Siz yüz defa da seçime girseniz kaybedeceksiniz"

Sokakta kendisine 'kırgınız' deyip sırtını dönen vatandaşa CHP gerçeklerini anlattı. Kadının kendisine, "Bizim başımıza ne geldiyse bu ayrımcılıktan geldi." demesi üzerine Yılmaz, "Türkiye'de ayrımcılığın daniskasını Kemal Kılıçdaroğlu yapıyor, bölücülüğün daniskasını o yapıyor, partide bir adam bırakmadı. Cumhuriyet rejimi yıkıldığında gitti İzmir'e saklandı başka bir yere saklandı, sokağa çıkmadı. Sen onu eleştirmedikçe o gitmez. Siz yüz defa da seçime girseniz kaybedeceksiniz." yanıtını verdi.

"Kılıçdaroğlu'nu FETÖ'cüler oraya oturttu"

Bunun üzerine vatandaşın, "CHP'li belediyeler tam iş başı yapmışken, çok güzel gözde hareketler yapmışken.." deyince Öztürk, "Ne hareketleri var? Yapmayın gözünüzü seveyim. Siz böyle giderseniz yüz yıl daha muhalefette kalacaksınız. Sen bana sakın CHP'yi anlatma, benim 7 sülalem CHP'den geldi ama bu CHP değil, bu yeni CHP. Bu adam kukla getirdiler bunu FETÖ'cüler oraya oturttu, oradan gitmiyor, çünkü FETÖ'cüler ne dese onu yapıyor. FETÖ'cüler bunu oraya oturttu ve cumhuriyetçi, milliyetçi, Atatürkçü, vatanperver ne kadar adam varsa kafasını kopardı." diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar