Kılıçdaroğlu’ndan vekillerine talimat: Herkes parti disiplinine uymalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içi disiplin konusunda vekillerine uyarılarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan vekillerine talimat: Herkes parti disiplinine uymalı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
9 Temmuz 2018 Pazartesi 09:44

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin basına kapalı olarak gerçekleştirdiği toplantıda milletvekillerine uyarılarda bulundu.

 Hürriyet’te yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu yeni dönemde örnek bir çalışmanın yürütülmesi gerektiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, vekillere seçim bölgesinde olduğu kadar Meclis’te de ağırlık vermeleri gerektiğini söyledi.

 Meclis’in işlevsizleştirilmeye çalışıldığını belirten KIlıçdaroğlu, “CHP olarak vatandaşın sorununa Meclis'te çözüm arayacağız. Vatandaşın sorununu Meclis'e taşıyacağız, çalışmalarımızla farkımızı ortaya koyacağız. İlk kez milletvekili çıkardığımız 13 ilde vatandaşların sorunlarını gündemde tutacaksınız ki ‘iyi ki CHP'den vekil çıktı' diyebilsinler" açıklamalarında bulundu.

“HERKES PARTİ DİSİPLİNİNE UYMALI”

 Vekillere parti disiplini hakkında uyarılar bulunan Kılıçdaroğlu, “Medyaya çıkacak arkadaşlar, grup başkanvekillerine bilgi versinler. Grubumuz disiplin içinde hareket etmeli, herkes parti disiplinine uymalı. Parti içi tartışmalar parti içinde kalmalı. Herkesin kafasına göre konuşmasını doğru bulmuyorum" dediği öğrenildi

Yerel seçimler hakkında çalışmalar başlanması gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Kendi yörelerinizde çalışma yaparken, belediye başkan adayları konusunda da kanaat edinin. Bölgede bilinen sevilen isimleri belirlerseniz bizler de o isimleri yapacağımız kamuoyu araştırmalarında değerlendiririz" ifadelerini kulandı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar