Kılıçdaroğlu’ndan partililere uyarı: Görevi bıraksınlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 seçimleri öncesinde parti içinde kavga edenleri uyardı.

Kılıçdaroğlu’ndan partililere uyarı: Görevi bıraksınlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Nisan 2018 Salı 08:32

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşan seçimlerde partilileri birlik olmaya çağırdı.  Cumhuriyet’te yer alan habere göre,  Kılıçdaroğlu İzmir’deki programının ikinci gününde parti içi kavgaların son bulmasını istedi. Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilen örgüt buluşmasına, genel başkan yardımcıları Seyit Torun ve Tuncay Özkan’ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.  Teşkilatta parti içi kırgınlıkları bir yere bırakarak 2019’da yapılacak seçimler için çalışmalara başlanmasını istedi.

 Kılıçdaroğlu’nun şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

“Belediye başkanları, ilçe başkanları kavga etmesin… Kavga ediyorlarsa haklı-haksıza bakmaksızın görevi bıraksınlar! Partiyi bıraksınlar. Kavgayı bir kenara bırakın, kırgınlıkları bir kenara bakın. 2019’daki kritik seçimlere kilitlenin. İlla kavga edecekseniz 2019’da Türkiye demokrasiye kavuştuktan sonra edin. Türkiye’nin umudu biziz. Canla başla çalışın… Partide yer alan isimler parti militanıdır. Militan gibi çalışın. Kapı kapı dolaşın. Mahallenin, sokağın durumuna göre propaganda yapın! İlçesinde seçim kazanacağına inanmayan varsa bıraksın gitsin.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar