Kılıçdaroğlu'ndan fotoğraf eleştirilerine yanıt

Antalya'da konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, grup toplantısında gösterdiği "Çöp karıştıran kadın" fotoğrafına gelen eleştirilere yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan fotoğraf eleştirilerine yanıt
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
23 Şubat 2019 Cumartesi 16:28

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında gösterdiği "Çöp karıştıran kadın" fotoğrafına gelen eleştirilere Antalya'dan yanıt verdi.

Salı günü grup toplantısında bir fotoğraf gösterdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bir kadın bir çöp kutusunun içinde bir şeyler arıyor. Yanında da Erdoğan’ın fotoğrafı var. Benim içimi acıttı. 21’nci yüzyılın Türkiye’sinde bir tablo bu. Efendim dediler ki bu kadının 4 katlı apartmanı var vs. Kadının yüzü görülmüyor. Kim söylüyor bunu havuz medyası. Bu tablo 21’inci yüzyılın tablosudur ve hiç kimse bunu inkar edemez. İktidar medyasından birisinin çıkıp çöpte kağıt toplayan insanların nasıl geçindiğini sorduğunu gördünüz mü? Bir gün önce bu fotoğraf gazetelerde yer alıyor hiç kimse ses çıkarmıyor. Ben gösteriyorum kıyamet kopuyor" dedi.

“Saray’da işsiz yoksul var mı? Saray sosyetesi vardır hiç birinin çocuğu uşsuz değil. Biz bu tabloyu ters düz edeceğiz Allah’ın izniyle. İzmir Büyükşehir Belediyemiz kapılara süt bırakıyor. Süt ihtiyacı olan çocuk kazanıyor. Allah’ın izniyle Antalya’da da yapacağız. Bizim amacımız harkesin kazandığı ve mutluluk içinde yaşadığı bir Türkiye’yi inşa etmek istiyoruz. Antalya Antalya’dan yönetilmelidir. Sizin bir Antalya Büyükşehir Belediye başkanınız var sonu gelmek üzere, yakında görevi bırakacak.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar