Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na Tank Palet fabrikası yanıtı

Aksaray mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Tank Palet sözlerine yanıt verdi.

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na Tank Palet fabrikası yanıtı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
14 Mart 2019 Perşembe 15:29

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir mitinginde Tank Palet fabrikasının özelleştirilmesinin eleştirerek, “Sakarya'daki Tank Palet fabrikası 25 yıllığına Katar'a satıldı. Fırtına obüslerini yapan fabrikadan bahsediyorum. Kendilerini milliyetçi adledip tank palet fabrikasının satışına sessiz kalanlar vardır. Niye satıyorsun kardeşim, bedava uçak verdikleri için mi? Yarın kapatsa orayı ne diyeceksiniz. Çalışmıyorum derse ne diyeceksiniz” açıklamasını yapmıştı.

Bahçeli’den yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aksaray mitinginde Kılıçdaorğlu’nun bu sözlerine yanıt verdi.

 Bahçeli şu açıklamaları yaptı:

“Kılıçdaroğlu Sakarya’daki tank palet fabrikası üzerinden yalan icat etmesin, bize milliyetçilik anlatmasın. Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyor? Bu cüreti nereden alıyor? Kılıçdaroğlu’nun ya aklıyla zoru vardır ya da girdiği siyasi komadan çıkamamıştır. YPG’nin Türkiye’ye saldıracağıma inanmayan bir zihniyetin CHP genel koltuğunda oturması fiyaskodur.

Bize saray bekçisi diyen ahmaklar bize susturamayacakları ezanın bekçisiyiz.  CHP Genel Başkanı millilik konusunda bizim yanımızdan bile geçemez. Ağırlıklarımız farklıdır, zihniyetlerimiz farklıdır. Kılıçdaroğlu ve hülle partisi İP ne adamlığı bilir ne de erdemli olmayı. Onlar gitsin HDP ile fısıldaşsınlar, PKK ile yanak yanağa versin, zira yaptıkları yapacakları budur. Zillet ittifakı Türkiye’nin karşı cephesi, husumet odağıdır."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar