için kaldı

İnce: Kılıçdaroğlu'na bildiklerimi ve kaygılarımı anlattım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin 12.00'de yapacağı görüşme sona erdi.  İnce görüşme sonrası İstanbul adaylığı hakkında da açıklamalarda bulundu.

İnce: Kılıçdaroğlu'na bildiklerimi ve kaygılarımı anlattım
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
22 Kasım 2018 Perşembe 10:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce bugün saat 12.00'de bir araya geldi. Görüşmenin sona ermesinden sona Muharrem İnce basın açıklamasında bulundu.

Görüşme sonrası konuşan İnce şu ifadeleri kullandı:

“Kaygılarımı, bazı illerde gördüklerimi anlattım. Partimin yanında olduğumu söyledim. Var gücümüzle çalışacağımızı söyledim. 1989'da nasıl bütün belediyeleri aldıysak, bugün de bunun mümkün olduğunu söyledim. 89'da ne yapmıştık? Sayın Nurettin Sözen, tek adaydı, buna rağmen sandığa girmişti. Sandıktan çıkınca aday olmuştu. Bunu yapmamız gerektiğini söyledim. Ön seçim ya da aday yoklaması hakim gözetiminde yapılır. Seçime 45 gün kala yapılır. Buna gerek yoktur. Daha kolayı vardır, eğilim yoklaması. Hakime gerek yoktur. 130 gün varken bu yapılabilir. Ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum”

Aday olacak mı?

İstanbul adaylığı sorusuna yanıt veren Muharrem İnce, "Muharrem İnce koltuk derdinde değildir. Partimin başarılı olmasını istiyorum. 250 bin kişinin önüne sandık konulursa adayım. Ama diğer türlü kesinlikle aday değilim." ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar