Kılıçdaroğlu, CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık yarışını kazanan 11 belediye başkanı ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı ile görüştü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
26 Nisan 2019 Cuma 15:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerde başkanlık yarışında ipi göğüsleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da dahil olmak üzere 11 belediye başkanı ile bir toplantı gerçekleşirdi.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Türkiye nüfusunun yarısına hizmet edecek olan büyükşehir belediye başkanlarımızla beraber en nitelikli hizmeti, özellikle partiler üstü duruşu, şeffaflığı, katılımcılığı ön planda tutan anlayışla 'En faydalı şekilde nasıl hizmet edebilirizin’ sohbetini yaptık. Çok verimli, çok güzel bir toplantı oldu. Aynı zamanda tüm belediye başkanlarımızla da inşallah yine haftaya bir araya geleceğimiz bir toplantı daha düzenlenecek. Yerel yönetimlere yeni anlamlar katan anlayışla, önümüzdeki yıllarda farklılığımızı hissettireceğimize inanıyorum" dedi.

“Bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 "Bundan sonra ülkemize daha iyi hizmet edebilmek için birlikte neler yapabileceğimizi ve yaptığımız olumlu çalışmaların halktaki yansımalarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Bugün Türkiye ekonomisinin yüzde 75´ini idare eden 11 büyükşehir belediye başkanımız ve ülkemiz nüfusunun yüzde 50´sine hitap eden 11 belediye başkanımızla birlikte, seçildiğimiz makama layık olup, yaşadığımız kentlere huzur ve bereketi getirecek ve onların ekonomik kalkınmasını nasıl gerçekleştirebileceğimiz konusunda fikir paylaşımlarında bulunduk. Bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Umarım ülkemize faydalı olur''

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar