Kılıçdaroğlu: Birden fazla adayımız olabilir

Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin kafa karıştıran açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında "Bir araya geleceğiz, ilkeleri konuşacağız adayımız budur veya birden fazla adayımız olabilir" dedi

Kılıçdaroğlu: Birden fazla adayımız olabilir
Son Güncelleme: 1 Eylül 2021 Çarşamba 13:03
1 Eylül 2021 Çarşamba 12:59

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Burada Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Birden fazla adayımız olabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı'nın niteliği konusunda konuşan Kılıçdaroğlu, "Kişiye indirmek kadar yanlış bir şey yok. Önce kuralları koymalıyız. Temiz bir adam olacak, vatandaşlar arasından ayrım yapmayacak, nefsine hakim olacak, 'güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmeyeceğiz' demeyecek, yolsuzluklar konusunda dikkat edecek. Aday olacak kişinin devleti bilmesi gerek. Bilen bir insan kurumları geleneklerini bilir" dedi.

"BİRDEN FAZLA..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda, "Bizim adayımızı ittifak belirleyecek. Bir araya geleceğiz, ilkeleri konuşacağız adayımız budur veya birden fazla adayımız olabilir. Bu konu erken bir konu. Tartışılacaksa, cumhurbaşkanının nitelikleri konuşulmalı" ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar