Şengör: Kendi dışkımı yedim

Daha önce yaptığı konuşmalarla gündeme gelen Prof. Dr. Celal Şengör, bu sefer yine ilginç bir açıklama ile gündem oldu. Şengör kendi dışkısını yediğini söyledi.

Şengör: Kendi dışkımı yedim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
10 Ekim 2018 Çarşamba 10:42

Prof. Dr. Celal Şengör daha önce Kanuni Sultan Süleyman hakkında ‘salağın tekiydi’ ifadesini kullanıp bunu deney olduğunu belirterek özür dilemişti. Şengör geçtiğimiz günlerde de Yıldırım Beyazıd’ın kahraman olmadığını, ‘enayi’ olduğunu ifade eden açıklamalarda bulunmuştu.

 

Celal Şengör’den farklı bir ifade daha geldi.  Daha önce dışkı yemenin işkence olmadığını hatta faydalı olduğunu iddia eden Prof. Dr. Celal Şengör tepki çekmişti.

Şengör, Ekşi Sözlük kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Bir kullanıcı Şengör'e "Kendi dışkınızı hiç yediniz mi? Beğendiniz mi? Dışkı yemek isteyenlere neler önerirsiniz?" sorusunu yöneltti.

 

“Bu bir merak meselesidir”

Celal Şengör ise şu yanıtı verdi: "Yedim. Hatta onun dışında İsviçre'de benim doktora alanımda otlayan ineklerinkini de tattım. Dağ keçilerinin de tattım. Özellikle insan dışkısı acıydı. Ötekiler de tatlıydı ama insanınki kadar acı değildi. Bu bir merak meselesidir, merak eden her şeyi dener."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar