Kılıçdaroğlu: Cesaretin varsa karşıma çık, karizmanı çizeyim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da konuştu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanına seslenerek "Cesaretin varsa karşıma çık, karizmanı çizeyim" dedi.

Kılıçdaroğlu: Cesaretin varsa karşıma çık, karizmanı çizeyim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
17 Kasım 2017 Cuma 14:16

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Hani diyorsun ya ben karizmatiğim. Hadi karşıma çık, göstereyim ben sana karizma neymiş ne değilmiş. Senin karizmanı çizeyim. Oturmuş konuşuyor. Neymiş ben hesap bilmiyormuşum. Sen hesap bilseydin memleket bu halde olur muydu. Çifçinin haline bak, Dolar'ın haline bak emeklinin haline bak, enflasyonun haline bak. Üniversiteyi bitirmiş milyonlarca gencimiz işsisiz.

"KARŞIMA ÇIKMAYA CESARETİ YOK"

Dönmüş bana diyor ki sen hesap yapmayı bilmiyorsun. Cesaretin varsa gel ben sana öğreteyim hesap nasıl yapılır kitap nasıl yapılır, memleket nasıl yönetilir, her vatandaş nasıl kucaklanır. Ama cesaret edemez. Karşıma çıkmaya cesareti yok.

Gelmeyecektir sorduğum soruyu da görmezden gelecektir.  Sayın Erdoğan bir daha sorayım, senin çocukların vergi cennetlerine para gönderdi mi göndermedi mi?

"DÜRÜST VE NAMUSLU SİYASETÇİ HALKI DÜŞÜNÜR"

Dürüst ve namuslu siyasetçi halkı düşünür. Ben her kuruşun hesabını veririm. Siyasete atıldığım gün mal varlığımı internete koydum, eşimin yüzüğüne kadar. Yıllarca incelediler, bir müfettiş ordusu gönderdiler bir açığımı bulmak için. Bulamazsın kardeşim biz kul hakkı yemeyiz. Biz inançlı insanlarız. Biz kendi inancımzıza ihanet etmeyiz.

 "BELEDİYELERİMİZ ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAKLAR"

Bakın belediyelerimiz ne kadar güzel tesisler yapıyorlar. Kültür merkezi, spor tesisleri, yeşil alan yapıyorlar ki daha güzel şeyler de yapacaklar. Biz bunları yapıyorruz

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar