Kedicik Ayça Pars itiraf etti! Kameralar kapanınca neler yapılıyordu?

Adnan Oktar örgütüne yapılan operasyon kapsamında tutuklanan kedicik Ayça Pars, örgütle ilgili itiraflarda bulundu.

Kedicik Ayça Pars itiraf etti! Kameralar kapanınca neler yapılıyordu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Eylül 2018 Salı 11:22

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar ve örgütüne operasyon düzenlenmiş, birçok kişi operasyon kapsamında tutuklanmıştı.

Kedicik itiraf etti

Kedicik olarak bilinen, örgütün televizyon ve internet yayınlarından sorumlu olan Ayça Pars örgüt hakkında itiraflarda bulundu. Sabah gazetesinde yer alan habere göre Ayça Pars, Adnan Oktar’ın 30 kişilik gruptan kimi gözüne kestirirse dayak attığını, bunun tokatla sınırlı kalmadığını yerde sürüklediğini ve saçlarını kazıttırdığını söyledi. Pars bu şiddete yüzlerce kez şahit olduğunu ifade etti.

“Din görüntüsü altında sapkınlık”

 Ayça Pars şu açıklamaları yaptı:

“Din görüntüsü altında birçok sapkınlık yapıldı. Örgütte sadece göstermelik bir dini yapı var. İçerde olanlar çok daha farklı. Hücre sistemi vardı. Birinin yaptığını diğerleri bilmezdi. Başta her zaman Adnan Oktar vardı. Onun direktifleri emir hükmündeydi.

“O bayanın saçlarını eliyle yolardı”

Bayanların kendisine aşıkmış gibi bakmalarını isterdi. Onu ne kadar sevdiklerini, ona yönelik güzel sözler söylemelerini isterdi. Bayanlardan biri eğer ona aşıkmış gibi bakmazsa, yayında "Biz 5 dakika ara verelim" der, yayına ara verdirip ona işkence yapılırdı. Kameralar kapatılır, yediği yemek kafasından aşağı dökülür, saçlarını makasla keser hatta eliyle yolar, üstüne hakaretler ederdi.

Kızı yanına çağırıp, parmağıyla nabzına bakardı. Kızın korkudan nabzı yükselince, "Bak beni nasıl seviyor. Dokununca nabzı yükseldi" derdi. Ağlamaktan gözleri şişen kızlara, "Bana aşkla bakıyor. Bakınca gözleri doluyor" derdi.

“Küçük kızları yayında göstermezdik”

Ciddi bir mehdi saplantısı vardı, şehvet ve lüks düşkünüydü. Paranoyaktı. Herkesi satabilecek kadar güvenilmez biriydi.

Örgüte 15-16 yaşında kızlar da geldi. Stüdyoya gelen küçük kızları yayında göstermezdik.”

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar