Kaymakamın odasındaki bu görüntüler sosyal medyanın gündeminde

Kırıkkale’de bir kadın eşinin makam odasında 10 arkadaşıyla birlikte gün düzenledi.

Kaymakamın odasındaki bu görüntüler sosyal medyanın gündeminde
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
10 Eylül 2018 Pazartesi 10:50

Kırıkkale’de meydana gelen bir olan sosyal medyada gündem oldu.  Kırıkkale Yahşihan İlçesi’nin Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz’ın eşi 10 arkadaşı ile birlikte eşinin makam odasında gün düzenledi.

Pastalı, kurabiyeli, kısır partisi sosyal medyada paylaşıldı. Necibe Türkyılmaz "Güzel sürprizlerinden dolayı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" mesajını yazdı. Etkinliğe katılan Emine Dalan da "Biz teşekkür ederiz, tekrar buluşalım" karşılığını verdi.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, bazı vatandaşlar makamda kadınlar matinesi düzenlenmesine tepki gösterdi.

Eleştiriler yapıldı

Sosyal medyada şu eleştiriler yapıldı:

"Osman Türkyılmaz, kaymakamlıktaki makam odası babanızın çiftliğimi ki eşiniz Necibe Hanım ahbaplarını toplayıp kadın günü kısır partisi yapıyor. Buradan yetkilileri uyarıyorum ya gereğini yaparsınız ya da bu konuyu en üst merci neredeyse oraya kadar taşırım bilesiniz.

Kırıkkale Yahşihan ilçesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü’nün Kaymakamlıktaki odasında Müdür Osman Türkyılmaz’ın eşi Necibe Türkyılmaz arkadaşları ile kısır partisi vermiş…Ne diyelim Afiyet olsun…”

Soruşturma başlatıldı

Makam odasında gün düzenlenmesinin üzerine Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Makam odasında gün düzenlediler’ haberine ilişkin olarak Kaymakamlığımızın 10 Eylül 2018 tarihli onayı ile inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar