Karamollaoğlu'ndan yerel seçimlerle ilgili ittifak açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan yerel seçimler ve ittifaklarla ilgili bir açıklama geldi.

Karamollaoğlu'ndan yerel seçimlerle ilgili ittifak açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
31 Ağustos 2018 Cuma 22:32

Partisinin yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Yerel seçimlerde de diğer seçimlerde de ittifaklar abartılıyor. Yanlış yönlere çekiliyor. Yerel seçimlerde ittifak diye bir şey olmaz. Her parti aday gösterebildiği illerde ilçelerde beldelerde aday gösterir." dedi.

"Bizim bütün belediye başkanlıklarında adaylarımız olacak." diyen Karamollaoğlu, şöyle devam etti: "Yarın bizim bir bakıma start diyeceğimiz, hadi diyeceğimiz il başkanları toplantımız var. Cumartesi günü Ankara'da. O toplantıda inşallah seçim karargahlarımızın kurulması için gerekli duyurular yapılacak. İl Başkanlıklarımıza bilgiler verilmişti. Çalışmalarda süratle başlayacak. Ümit ederim ki seçimler zamanında yapılır. Zamanında yapılması makul olandır. Hükümet ısrarla zamanında yapılacak diyor. Ama çok ısrar bazen acabalar üretebiliyor. Biz her konuda hazır olacağız.”

"Ekonominin Sağlam Bir Temele Oturtulması Lazım"

"Dışarıdaki ülkeler bize karşı sempati duymazlar. Ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğarlar." diyen Saadet Partisi lideri,  "Ama biz bütün kabahati onlara yükler kendimizin yapması gerekenleri yerine getirmezsek bu sefer bizde eksiklik olur. Onun için ekonominin sağlam bir temele oturtulması lazım. O da üretimden geçer. Yani israfın boşa giden paranın durdurulup tamamının üretime yönlendirilmesi lazım. Hem tarımda hem hayvancılıkta hem de sanayi ve teknoloji de. İnşallah bunların görülerek gerekli adımların atılacağını ön görüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar