için kaldı

Kabaktepe: Kaftancıoğlu'nu ağırlamak isterim

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bu gece sosyal medya platformu üzerinden “94 Ruhu” ve “Z Kuşağı” üzerine gençlerle buluştu ve gazeteciler Ersin Çelik, Sevda Dursun, Kenan Kıran ve Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'un soruları yanıtladı.

Kabaktepe: Kaftancıoğlu'nu ağırlamak isterim
Son Güncelleme: 1 Mart 2021 Pazartesi 12:17
1 Mart 2021 Pazartesi 12:15

Kabaktepe programın bir bölümünde, "CHP'li İl Başkanı İle hemşehri olduğumuzu öğrendim, ziyaretime geleceğini duydum. Buluşmak ve siyasi gelişmeleri tartışmak için kendisini ağırlamak isterim" dedi.

Kabaktepe "‘94 ruhu’ kavramını hakikaten motto haline getireceğiz. Fakat öncesinde 94 ruhu dediğinde, AK Parti İstanbul il Başkanı, il yönetimi ne anlıyor? Her söylediğimizi önce kendimiz, teşkilat mensuplarımız içselleştirecek. Önce kendimiz yapacağız, o ruhu kuşanacağız. Sonra parça parça halkımızla paylaşacağız." demişti.

Kabaktepe programdan sonra Twitter'den şu açıklamayı yaptı:

"Bu gece Clubhouse’da 94 Ruhu, 28 Şubat ve Z Kuşağını konuştuk. Çok keyifli bir sohbetti benim için. Tüm katılımcılara teşekkür ederim. Sorularınızı yanıtlamak ve çalışmalarımızı anlatmak için fırsat buldukça bu platformlarda sizlerle buluşacağım

Kabaktepe'nin konuk olduğu program çok beğenildi ve kısa sürede sosyal medyadan birçok mesaj paylaşıldı."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar