Jandarma sivil memur başvuru alım sonuçları açıklandı mı? 11 Aralık Jandarma alım sonuçları!

11 Aralık Jandarma sivil memur başvuru alım sonuçları belli oldu mu? 222 memur alacak olan Jandarma, sivil memur alımı başvuru sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

Jandarma sivil memur başvuru alım sonuçları açıklandı mı? 11 Aralık Jandarma alım sonuçları!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
11 Aralık 2017 Pazartesi 14:11

Jandarma sivil memur alımı sonuçları başvuran binlerce kişi tarafından heyecanla bekleniyordu. Peki sonuçlar açıklandı mı? 11 Aralık Jandarma sivil memur başvuru alım sonuçlarının belli olmasının ardından binlerce vatandaşın bekleyişi son bulacak. Toplam 222 sivil memur alımı gerçekleştirecek olan Jandarma Genel Komutanlığı, sivil memur alımı başvuru sonuçlarını bugün adaylarla paylaşacak. Peki, Jandarma sivil memur alımı başvuru sonuçları ne zaman erişime açılacak? 222 sivil memur alımı gerçekleştirecek olan Jandarma, sivil memur alımı başvuru sonuçlarını ne zaman açıklayacak? İşte, 11 Aralık Jandarma sivil memur başvuru alım sonuçları hakkında bilmeniz gerekenler...

Jandarma sivil memur alımı başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre başvuru sonuçları ile başvurusu kabul edilen ve kontenjana girerek değerlendirmeye tâbi tutulacak adayların isim listesi, sınav günleri ve saatleri, 11 Aralık 2017 tarihinde, yani bugün www.jandarma.gov.tr internet adresinden, tebliğ niteliğinde duyurulacak olup, ayrıca posta veya telefon yoluyla tebligat yapılmayacak. Öte yandan adayların kendileri için belirlenen tarihler/saatler dışında uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve/veya mülakata tâbi tutulmaları söz konusu değil. Peki mülakatlar ne zaman?

JANDARMA SİVİL MEMUR ALIM MÜLAKATLARI

Uygulamalı Meslek Bilgisi Sınavı ve/veya Mülakat Tarihleri ve Yeri 02-12 Ocak 2018 tarihleri arasında, internette açıklanan tarih ve saatlerde, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nde (Beytepe/ANKARA -Konya Yolu Gölbaşı İstikametine Devam Edilerek İncek Ahlatlıbel yol ayrımından dönülecektir) yapılacaktır.

Adaylar, sınav yerlerine alınabilmeleri için bildirilen tarih ve sınav merkezinde en geç saat 08.00'da hazır bulunacaktır.

2017 JANDARMA MEMUR ALIMI ŞARTLARI NELERDİR?

Jandarma sivil memur alımı başvurusu ile bünyesinde yer alan açık kadroları tamamlayacak. 7 Kasım tarihinde erişime açılan ilanın ardından müracaatları almaya başlayan Jandarma Genel Komutanlığı, sivil memur alımı için son değerlendirmelerini gerçekleştiriyor. Peki, Jandarma sivil memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte, ihtiyaç olan bölgelerde değerlendirilecek olan 222 personel alımı başvurusu ve detaylı bilgiler...

a. Başvurular, 07 KASIM 2017 tarihinde başlayarak, 28 KASIM 2017 tarihinde saat:17.00'da sona erecek şekilde, sadece www.jandarma.gov.tr internet adresinden yapılacak olup, posta ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek ve bu başvurulara cevap verilmeyecektir. Adaylar sadece bir unvanda başvuru yapacaklardır. Sınavlara Tablo-1 ve Tablo-2’de belirtilen kadro miktarlarının 10 katı aday çağrılacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar