İşte itirafçı kedicik Beril Koncagül'ün anlattıkları

Adnan Oktar'ın 'kedicik' olarak adlandırılan kadın müridleri arasında olan Beril Koncagül itirafçı olarak etkin pişmanlıktan faydalanıp tahliye edildi. Koncagül, "Şehidin eşini beğeniyor 'onu getirin bana' diyor. Bu nasıl aklına gelir bir insanın?" dedi.

İşte itirafçı kedicik Beril Koncagül'ün anlattıkları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
10 Şubat 2019 Pazar 10:42

Adnan Oktar’a yakınlığıyla bilinen ‘gözde kedicik’ Beril Koncagül itirafçı oldu ve etkin pişmanlıktan faydalanarak tahliye edildi. Hürriyet’ten İpek Özbey’in haberine göre, Koncagül yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Aileni açlıktan ölecek hale getiririm diye tehdit etti"

9 yıl bütün örgüt evlerini dolaştım. 2014’ten yakalandığımız tarihe kadar Dragos’ta, Adnan Oktar’ın yanında yaşıyordum. 5 kez kaçmaya çalıştım, 60 silahlı koruma, yüzlerce kamera vardı, başaramadım. Öyle atıp tutuyorlar ya, camı kırıp kaçsaydın diye, jammer’larla kuşatılmış bir arazidesin, nereye kaçıyorsun. Aileni açlıktan ölecek hale getiririm diye tehdit etmesi de cabası ki yapar. Bir süre sonra ‘Ne olacaksa bana olsun’ diyorsunuz.

"Hepimizi pavyondaki kadınlara benzetti!"

Bu sapık Ankara’da büyümüş. Küçükken hep pavyonların önüne gidiyormuş. Pavyon kadınlarının profili bunun beynine girmiş. Hepimizi o kadınlara benzetti. Belli birkaç doktor var, isimler gizli kaydediliyor, estetikler ona yaptırılıyor. ‘Ben istemiyorum’ diyemezsiniz.

"Şehidin eşini beğeniyor 'onu getirin bana' diyor"

Televizyon izlerken haberlerde şehit cenazesi çıkıyor. Şehidin eşi tabuta sarılmış, yanında çocuğu var. Beğeniyor, ‘Onu getirin bana. Nasıl yapsak, iftar mı düzenlesek’ diyor ve o insanlara adam yolluyor. Bu nasıl aklına gelir bir insanın? 15 Temmuz darbe gecesi, ‘Saati bana sorsalardı en uygun saati söylerdim. O zaman Tayyip Erdoğan’ı indirirlerdi. Büyük fırsatı kaçırdılar’ dedi.

"Dinden bahsettiği tek yer televizyon"

Kendini bütün peygamberlerden üstün görüyordu. Viski içiyor, sapkınlık yapıyor, oturup utanmadan peygamberi eleştiriyordu. Dinden bahsettiği tek yer televizyon. Onun dışında Allah dediğini duymadık. O kitapları satın alanlara söylüyorum, bütün para onun fantezilerine gidiyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Selin En beğenilen yorum
İtirafçı olduktan sonraki hali adeta yaşlanmış, mutsuz ve dayak yemiş gibi, Bence şimdiki hali eziyet gördüğünü belgeliyor. "EĞER DEDİĞİMİZ ŞEKİLDE İFTİRA ATMAZSAN, SENİ CEZAEVİNE GERİ GÖNDERİRİZ" şeklinde tehdit edildiği belli. Ayrıca sosyal medyada birçok fotosu var, ünlü mekanlarda, AVMlerde boy boy fotoları var. Adnan Oktarı kendilerince iftira ile bitirmeye çalışıyorlar. Bu şer yuvası Türkiyeyi de bitirmeye çalışıyor. 200 yıldır...
Nurşen Yahya
Ben asla Beril'in bu sözleri söyleyeceğine inanmıyorum. Çok büyük tehlike içinde olduklarını düşünüyorum. Hiçbir aslı astarı olmayan şeyleri asla ve asla söylemez diyorum. Spor merkezlerine giden, AVM lerde alış veriş yapan insan nasıl da kaçamaz. Hadi kaçamadı Adnan Oktar'la Annesi, teyzesi ve kendisi gayet mutlu fotoları var, bunlara ne demeli. Asla ve asla inanmıyorum. Fetöcüler iş başında diyorum.