için kaldı

İstanbul’da aynı evde kalan 4 kadına tecavüz ettiler

Özbekistan uyruklu aynı evde kalan 4 kadına tecavüz eden 2 kişi yakalandı.

İstanbul’da aynı evde kalan 4 kadına tecavüz ettiler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
22 Aralık 2017 Cuma 15:56

İstanbul Bağcılar’da Özbekistan uyruklu 4 kadına tecavüz ederek cep telefonlarını gasp ettikleri iddia edilen 2 kişi polis tarafından yakalandı. Tecavüz edip gasp ettikleri kadınlar tarafından teşhis edilen 2 şüpheliyle birlikte aldıkları cep telefonları ve olayda kullandıkları silah ele geçirildi.

19 Aralık 2017'de meydana gelen olayda polisi arayan kadınlar evlerine gelen 2 kişinin kendilerini tecavüz ettiğini ve cep telefonlarını gasp ederek kaçtıkları yönünde şikayetçi oldu.

ODALARA KİLİTLEMİŞLER

Poliste ifade veren ve tekstil atölyesinde çalıştığı öğrenilen kadınlar M.K.(46), M.M.(35), M.M.(44) ve D.A. (38) "Gece yarısı saat 03.00’de kapı çaldı. Kapıda daha önceden tanıdığımız ve Fatih olarak tanıdığımız biri vardı. Bize çok önemli değince kapıyı açtık. Yanındaki arkadaşı ile birlikte içeri girdiler. İçeri girdikten sonra silah çekip bizi zorla odalara kapatarak ayrı ayrı tecavüz ettiler. Daha sonra cep telefonlarımızı alıp kimseye bir şey söylememiz konusunda tembih edip saat 05.30 sıralarında evden ayrıldılar" dediler.

Asayiş şube müdürlüğü tarafından  başlatılan soruşturmada polis şüphelilerin peşine düştü. Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler şüphelilerden Fatih A.'ü (23) Güngören’de iki gün sonra gözaltına aldı. Polis olay günü Fatih A.’nın yanında olduğunu tespit ettiği Özbekistan uyruklu Ganibek Y. 'yi de Büyükçekmece’de yakaladı. Şüphelilerle birlikte gasp ettikleri cep telefonları ve olayda kullandıkları tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Şüpheliler Gasp Büro Amiriliğinde kadınlar tarafından teşhis edildi. Şüphelilerden Fatih A.’nın daha önceden aile hukukundan kaynaklanan hükümlülüğü ihlal ve tehdit ile cinsel saldırı suçlarından polise geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar