İstanbul merkezli FETÖ operasyonu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılğının FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, Bylock programı kullandıkları tespit edilen 12 şahısa yönelik gözaltı kararı verildi.

İstanbul merkezli FETÖ operasyonu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
17 Temmuz 2019 Çarşamba 10:33

İstanbul merkezli Aydın, Eskişehir, Bartın, Kırıkkale, Burdur ve Ankara illerinde yapılan operasyonlarda İstanbul'da 2, Eskişehir'de 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 9 Şüpheli firari şahısın yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Öte yandan Mardin merkezli 10 ilde FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'ya yönelik yürütülen soruşturmada aralarında gazeteci ve iş adamların da bulunduğu 19 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince şüphelilerin yakalanması için Mardin, Ankara, Malatya, Şanlıurfa, Van, Adana, Elazığ, Kırşehir, Yozgat ve Kütahya'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda şüphelilerden A.K., M.K., H.Ç. Mardin’de, Ö.G. Kütahya’da, M.D., M.O. Şanlıurfa’da, N.A. Malatya’da, S.D. Ankara’da ve S.G. ise Yozgat’ta gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma sürüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar