Instagram eleştirilere daha fazla kayıtsız kalamadı! Nihayet yeniledi...

Instagram masaüstü sürümü ile ilgili eleştirilere daha fazla dayanamadı ve yenilemeye gitti. Instagram CEO’su Adam Mosseri yeni masaüstü Instagram'ı duyururken iki yeni özellikten de bahsetti.

Instagram eleştirilere daha fazla kayıtsız kalamadı! Nihayet yeniledi...
Son Güncelleme: 10 Kasım 2022 Perşembe 17:21
10 Kasım 2022 Perşembe 17:18

Instagram CEO’su Adam Mosseri, platformla ilgili yenilikleri sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ayrıca 'kötü bir kopya' olarak eleştirilen masaüstü görünümün de yenilendiğini söyledi.

"DAHA HIZLI, DAHA TEMİZ"

Sözcü'de yer alan habere göre; Mosseri duyurularında şunları söyledi: “Birçok insanın web’i çoklu görev için kullandığını biliyoruz ve Instagram’ın çevrimiçi ortamda mümkün olduğunca harika bir deneyim sağladığından emin olmak istedik.”

Mosseri, ayrıca masaüstünün yeni tasarımının daha temiz, daha hızlı ve kullanımının daha kolay olduğunu da ekledi. Yeni tasarım; ana sayfa, arama, mesajlar ve bildirimler gibi menüleri ve simgeleri bir yan bölmeye taşıyor.

Kullanıcılara yavaş yavaş sunulan bu yeni tasarım, farklı sekmeler arasında geçiş yaparken Instagram’ı büyük monitörlerde kullanmayı kolaylaştıracak gibi görünüyor.

İÇERİK PLANLAMA ÖZELLİĞİ NİHAYET GELDİ

Instagram’ın getirdiği bir diğer özellik de içerik planlama… Bu özellik ise pek çok kullanıcı tarafından uzun zamandır bekleniyor ve hatta platformda olmadığı için bu ihtiyaç, ek uygulamalarla giderilmeye çalışılıyordu. Ancak artık Instagram’a giriş yapan kullanıcılar; fotoğraflarını ya da videolarını daha ilerideki bir tarihte paylaşılması için planlayabilecek. Kullanıcıların bunu yapabilmesi için ‘gelişmiş seçenekler’e tıklayarak 75 günlük zaman diliminden istedikleri tarihi yazmaları yeterli olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar