İnce: F-35’ler neden seçimden önce veriliyor?

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yaptığı mitingde, “Neden F-35’ler seçimden önce veriliyor” dedi

İnce: F-35’ler neden seçimden önce veriliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 13:55

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce seçim çalışmaları kapsamında Kırklareli’nde konuştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İnce, partisinin kendisini yalnız bıraktığı iddiasına yanıt verdi.

İnce, “Dedikoduya bak… Partisi Muharrem İnce’yi yalnız bırakmış! Vicdansız, insafsız... Kim dedi sana? Bak şu anda en az 20 milletvekili var. Biz parti rozetini çıkardık. Ben 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım dedim. Dertleri başka. Dertleri sözde benim moralimi bozacaklar.” İfadelerini kullandı.

Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soru soran İnce, “Sayın Erdoğan 3 gün İngiltere’de kaldı. Ne konuştunuz İngiltere’de.” İfadelerini kullandı.

ABD’nin Türkiye’ye vermediği F-35 uçaklarına da değinen İnce “F-35 uçakları var. Bu uçakları 6 senedir ABD’den istiyoruz. Parasını veriyoruz uçağı vermiyor. Bu uçakların en belirgin özelliği şu: Bunlar helikopter gibi inebiliyor. Parasını verdiğimiz halde 6 senedir F-35’leri Türkiye’ye vermiyorsunuz. Neden seçimden 3 gün önce 21 Haziran’da bu uçakları vereceğinizi söylüyorsunuz. Sizin gözünü boyamak için aziz Türk milleti” diye konuştu

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar