İnce bağış kampanyası başlattı

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde kampanyalarını yürütmek için destek istedi.

İnce bağış kampanyası başlattı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Mayıs 2018 Perşembe 13:48

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, seçim kampanyasını devletin desteği ile değil halkın desteği ile yapacaklarını duyurarak bağış hesabı açtıklarını açıklamıştı.

“SİZİN GÜCÜNÜZ İLE YAPACAĞIZ BUNU”

 CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Amasya’da yaptığı konuşmada açtığı bağış hesabı için destek istedi. İnce yaptığı açıklamada, “Amasya’dan bütün milletimize sesleniyorum, bir kampanya yapıyoruz, cumhurbaşkanı adayı partiden bağımsız bir kampanya yapıyor. Küçük bir uçak kiraladık İstanbul’dan buraya geldik. Benim hemşeride para çok bende para yok. Ateşleyin bakayım ateşleyin, hepiniz para yatırın oraya bakalım. 5 lira, 10 lira neyse ama yatır. Sizin gücünüz ile yapacağız bunu. Bakalım Amasya’dan 5 lira 10 lira” ifadelerini kullandı.

“GAZZE’YE GİDECEĞİM”

Konuşmasında Gazze’deki olaylara da değinen İnce cumhurbaşkanı olması halinde Gazze’ye gideceğini söyledi. İnce, “Erdoğan’a diyoruz ki İsrail mallarını boykot et, tohum alma, Mavi Marmara’da aldığın parayı geri ver diyorum olmaz diyor. Sadece miting yapacak miting. Çünkü Filistin’deki Müslümanlar değil derdi seçim seçim. Değerli Amasyalılar, hükümete diyoruz ki; yapma, etme, gel İsrail mallarını boykot et. Edemem diyor. Ticareti kes? Kesemem diyor. Petrol taşımacılığı yapma, olmaz diyor. Mavi Marmara'da aldığın 20 milyonu geri ver, veremem diyor. E ne yapacaksın İsrail'e karşı? Hiçbir şey yapmıyorsun. Yapacağı tek şey miting. Çünkü derdi Filistin'deki Müslümanlar değil” diye konuştu

 KILIÇDAROĞLU’NDAN İNCE’NİN KAMPANYASINA DESTEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı İnce’nin seçim kampanyasına bağışta bulundu. Kılıçdaroğlu, İnce’nin hesabına 13 bin TL yatırarak destek verdi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar