İmamoğlu ve Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'nun çağrısına cevap geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" çağrısına cevap gecikmedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu' ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşa, ardı ardına açıklama yaparak Kılıçdaroğlu'na destek paylaşımında bulundu.

İmamoğlu ve Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'nun çağrısına cevap geldi
Son Güncelleme: 23 Eylül 2022 Cuma 16:31
23 Eylül 2022 Cuma 16:29

CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu'nun “Benimle birlikte misiniz?” sözlerine sosyal medyadan CHP'li Büyükşehir Belediye başkanları, Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri ve partililerden destek mesajları geldi. "Yanındayım", "Seninleyiz Kılıçdaroğlu" etiketi kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İzmir’de yaptığı "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Artık karar verin" çağrısına ilk yanıt İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Her koşulda sayın genel başkanımızın yanındayım" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun ardından bir cevapta Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş'ta sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek," Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım. @kilicdarogluk "dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar