Akşener'den İstanbul seçimi için anket çıkışı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul seçimine ilişkin yaptığı açıklamada, "Islak imzalı tutanaklar elinize geçene kadar gerginlikten uzak duracaksınız çünkü AK Parti anketleri de dahil bütün anketlerde Sayın İmamoğlu 3-4 puan önde görünüyor." dedi.

Akşener'den İstanbul seçimi için anket çıkışı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
15 Haziran 2019 Cumartesi 09:44

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Arnavutköy'de vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, İstanbul seçimleri ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya isim vermeden yüklenen Akşener sözlerini şöyle sürdürdü; "İçişleri bakanlığını işgal eden şahıs Temel Bey ve benim Kandil'le sözleşme imzaladığımıza kadar söyledi. TBMM'ye önerge verdik bu konuyla alakalı. Araştırması lazım dedik kendileri reddettiler. Reddetme gerekçesi için "Seçim zamanı söyleyenleri dikkate almayın" dediler. Peki bunu duyan vatandaş ben halkın içindeyim buna inansa bana bir şey yapsa bunun sorumlusu kim olacak?" dedi.

Anketler hakkında konuşan Akşener, “Milletvekilllerimiz ve avukatlar sandık başında olacak o gün. Islak imzalı tutanaklar elinize geçene kadar gerginlikten uzak duracaksınız çünkü AK Parti anketleri de dahil bütün anketlerde Sayın İmamoğlu 3-4 puan önde görünüyor. Bunu riske etmeyeceksiniz" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar