İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ne konuştular? Abdulkadir Selvi sürpriz görüşmenin perde arkasını yazdı..

Abdulkadir Selvi, İmamoğlu ve Yavaş arasında gerçekleşen sürpriz görüşmenin perde arkasını anlattı. İmamoğlu'nun Ankara'ya aslında Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gittiğini belirten Selvi, ""Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde görüştü. Peki ne konuştular? Kaftancıoğlu krizini konuştukları söyleniyor." dedi.

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ne konuştular? Abdulkadir Selvi sürpriz görüşmenin perde arkasını yazdı..
Son Güncelleme: 8 Aralık 2022 Perşembe 11:01
8 Aralık 2022 Perşembe 10:33

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaşarasında gerçekleşen sürpriz görüşmeyi ele aldı. 

İMAMOĞLU ANKARA'YA ASLINDA KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEK İÇİN GİTTİ

Ekrem İmamoğlu’nun, Mansur Yavaş’la görüştüğü 6 Aralık Salı günü Ankara’ya aslında CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gittiğini belirten Selvi, "Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde görüştü. Peki ne konuştular? Kaftancıoğlu krizini konuştukları söyleniyor. Ama cumhurbaşkanı adaylığı konusuna girmedikleri ifade ediliyor. Bu görüşmeden sonra İmamoğlu ile Kaftancıoğlu arasındaki kriz çözülür mü? Kolay görünmüyor ama yine de onu zaman gösterecek. Ama asıl iş cumhurbaşkanı adaylığında düğümleniyor." dedi. 

İşte Abdulkadir Selvi'nin yazısının ilgili bölümü:

Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikisinin ismi de Kılıçdaroğlu’nun önünde çıkan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş önceki gün Ankara’da sürpriz bir görüşme yaptılar. İki başkan görüşmeyi aynı dakikalar içinde birbirine benzer metinlerle sosyal medya hesabından duyurdular.

Peki iki başkan ne görüştü?

Cumhurbaşkanlığı seçimine giderken güçbirliği mi yaptılar?

Ekrem İmamoğlu’nun, Mansur Yavaş’la görüştüğü 6 Aralık Salı günü Ankara’ya aslında Kılıçdaroğlu ile görüşmeye geldiği ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde görüştü. Peki ne konuştular? Kaftancıoğlu krizini konuştukları söyleniyor. Ama cumhurbaşkanı adaylığı konusuna girmedikleri ifade ediliyor. Bu görüşmeden sonra İmamoğlu ile Kaftancıoğlu arasındaki kriz çözülür mü? Kolay görünmüyor ama yine de onu zaman gösterecek. Ama asıl iş cumhurbaşkanı adaylığında düğümleniyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar