için kaldı

Trabzon'da vahşet! İmam, 3 kızını tabancayla öldürdü

Trabzon'un Of ilçesinde baba, kan dondurdu. Şiddetli geçimsizlik ve şiddet nedeniyle eşinin çocukları alıp evi terk etmesiyle 4 aydır yalnız yaşayan cami imamı Emre Göktaş (36), ayrılığı sindiremeyince katliam yaptı.

Trabzon'da vahşet! İmam, 3 kızını tabancayla öldürdü
Son Güncelleme: 1 Eylül 2021 Çarşamba 12:45
1 Eylül 2021 Çarşamba 11:22

Trabzon'un Of İlçesi Uluağaç köyünün cami imamı olarak görev yapan Emre Göktaş (36), ayrı yaşadığı eşinden teslim aldığı 3 kızını, dere kenarında tabanca ile katletti. Kan donduran baba, korkunç olayın ardından kendini ihbar etti.

Enis Yıldırım'ın haberine göre, dehşete düren olay saat 16.00 sıralarında ilçenin Uluağaç köyünde yaşandı. İddialara göre, 12 yıllık eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan imam Emre Göktaş'ın (36) eşi Sibel Göktaş 4 ay önce darp nedeniyle çocuklarını alarak evi terk etti. Bu durumu içine sindiremeyen Emre Göktaş, eşinin peşini bırakmayıp, 2 ay önce yine darbetti.

Sibel Göktaş'ın şikâyetçi olması nedeniyle mahkeme tarafından hakkında bir ay uzaklaştırma kararı alınan Emre Göktaş, ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını dün Of ilçe merkezinde teslim alarak Uluağaç'taki evine götürdü. Emre Göktaş, daha sonra kızları Yaren Göktaş (11), Hiranur Göktaş (7) ve Elif Göktaş'ı (4) evinden bir kilometre uzakta bulunan dere kenarındaki ıssız bir yere götürdü. Emre Göktaş burada kızlarının kafalarına birer kurşun sıkarak öldürdü.

İmam Göktaş, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni telefonla arayarak çocuklarını öldürdüğü söyledi. İhbarın ardından adrese giden jandarma ve sağlık ekipleri 3 çocuğun cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerinde bekleyen baba Emre Göktaş, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Çocukların cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ÇOCUKLARIN KENDİSİNDEN SOĞUDUĞUNU HİSSETMİŞ

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Emre Göktaş'ın ilk ifadesinde çocuklarının kendinden soğuduğunu hissettiğini ve olay anını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Şahsın işlemlerinin ardından güvenlik önlemleri nedeniyle bugün Trabzon Adliyesi'ne çıkartılacağı öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar