CHP'de rota belirlendi! Bayram sonrası ilk Karadeniz'deki illere gidilecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri tarafından kendisine sunulan il raporlarını kurmaylarıyla değerlendirdi. Milletvekillerinden oluşan ekiplerin bayramın ardından gideceği iller de belirlendi.

CHP'de rota belirlendi! Bayram sonrası ilk Karadeniz'deki illere gidilecek
Son Güncelleme: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 15:00
15 Mayıs 2021 Cumartesi 14:48

CHP'de bayram mesaisi yoğun geçti. Genel başkan yardımcılarının başkanlığında gezilen illerle ilgili hazırlanan raporlar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunuldu. Yalova, Şanlıurfa, Kars, Malatya, İzmir, Balıkesir başta olmak üzere gidilen illerle ilgili hazırlanan raporlar değerlendirildi. 

HALKIN BEKLENTİLERİ VE ELEŞTİRİLER MASADAYDI 

Raporlarda halkın sosyo-ekonomik durumunun fotoğrafı da çekildi. Halkın beklentileri ve CHP'ye yöneltilen eleştiriler de masadaydı. Örgüt istifalarının ardından illerdeki üye sayıları da ele alındı. Örgütlerdeki üye sayılarının arttırılması için atılması gereken adımlar konuşuldu. 

EKİPLER İLK OLARAK KARADENİZ İLLERİNE GİDECEK 

TRTHaber'de yer alan bilgiye göre bayramın ardından gidilecek iller de belirlendi. Buna göre milletvekillerinden oluşan ekipler ilk olarak Karadeniz bölgesindeki illere gidecek. CHP'nin az oy aldığı illere de öncelik verilecek. 

KILIÇDAROĞLU İL GEZİLERİNE DEVAM EDECEK 

Kılıçdaroğlu da tam kapanmanın bitişi ile birlikte il gezilerine devam edecek. Kurmayları gibi CHP'nin belediye başkanı ve milletvekili çıkaramadığı illere öncelik verecek. 

DİYARBAKIR ANNELERİNE ZİYARET 

CHP heyeti bayramda Diyarbakır annelerini de ziyaret etti. 

Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ İl Başkanlığı üyeleri Diyarbakır Annelerinin bayramını kutladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar