İğrenç babayı eşi vurdu!

İzmir'in Konak ilçesinde Asya D. (36), iki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eşi Serkan E.'yi (42) tabancayla yaraladı.

İğrenç babayı eşi vurdu! - Sayfa 1

İzmir'de, 7 Eylül'de saat 02.00 sıralarında, Konak'ın Hilal Mahallesi'nde akılalmaz bir olay meydana geldi. 2'si erkek 4 çocuk babası işsiz Serkan E. (42), iddiaya göre, 9 yıl önce büyük kızı Ecem B.'ye (19) cinsel istismarda bulunmaya başladı

1 15
 
İğrenç babayı eşi vurdu! - Sayfa 2

4 yıl süren istismar olayı, Serkan E.'nin bir başka suçtan cezaevine girmesiyle son buldu.

2 15
 
İğrenç babayı eşi vurdu! - Sayfa 3

 Ecem B. durumu sonradan annesine anlattı. Ancak gerçek olabileceğini düşünmeyen anne Asya D. (36), çocuğunu doktora götürdü. Psikiyatri tedavisi gören ve ilaç kullanan Ecem B. bir süre sonra kaçarak evlilik yaptı ve evden uzaklaştı. Tahliye olduktan sonra eve dönen Serkan E., bu kez küçük kızı Sıla E.'ye istismarda bulunmaya başladı.

3 15
 
İğrenç babayı eşi vurdu! - Sayfa 4

Ecem B. ise eşi askere gidince ayrıldığı baba evine geri döndü. Bir gün Sıla E., annesi Asya D.'ye olayı anlattı. Bunu duyan Ecem B. de kendi yaşadıklarını hatırlattı. Asya D. ses kayıt cihazı alarak kızı Sıla E.'nin üzerine yerleştirdi. Bir süre sonra tekrar eden istismar, kayıt cihazıyla kaydedildi.

4 15