Yavaş sahte senet iddialarına cevap verdi

CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, sahte senet iddiaları hakkında, “Bu iftiralar karşısında daha çok kenetlendik. Anketlerde önde çıktığımız için bir rehavet vardı şimdi o da ortadan kalktı" dedi.

Yavaş sahte senet iddialarına cevap verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Mart 2019 Cuma 14:14

CHP tarafından Ankara’dan aday gösterilen Mansur Yavaş, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’e konuştu. Sahte senet iddiları ile gündeme gelen Yavaş’ın verdiği röportaj şöyle;

“Dava konusu kişi CHP'ye de gitmiş elinde belgeler olduğunu söylemiş. Dolanmadığı yer kalmamış. Kimse ciddiye almadı. Şimdi durup dururken, aradan üç ay geçtikten sonra bu konu gündeme getirildi. Çünkü anketleri gördüler. Ben bekledim ‘Mehmet Özhaseki'nin bu olayla bir irtibatı var mı?’ diye.

O da, gazeteyi açıp aslı astarı olmayan şeyleri miting meydanında okuyor. Ondan sonra ben de cevap verme ihtiyacı hissettim. Onlar basın toplantısı yapmasalar da ben açıklayacaktım zaten. Artık şaşırıyorum! Özhaseki mi onu kullanıyor yoksa o şahıs mı Sayın Özhaseki'yi kullanıyor bilmiyorum

Bu iftiralar karşısında daha çok kenetlendik. Anketlerde önde çıktığımız için bir rehavet vardı şimdi o da ortadan kalktı. Israrla her seferinde ‘temiz siyaset' dedik, proje konuşacağımızı söyledik. Rakibim, ‘zillet ittifakı' diye cümleye girdi.

Oysa, Özhaseki'den, ‘Proje tartışalım' demesini beklerdim. Şimdi de belediye görevlilerinden ‘propaganda ve dedikodu ekibi' kurmuşlar. Bunların görevi otobüslere, metrolara binip benim aleyhimde konuşmak. İsim isim biliyoruz.  Sanki belediye ile hiç ilgileri yokmuş gibi aleyhimde konuşturuyorlar. Bizimle ilgisi olmayacak afişler bastırmak için matbaa arıyorlar Daha önce de, benim adıma ‘Gökçek gidecek sol gelecek' afişleriyle her tarafı donatmışlardı.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar