İstanbul'a gelmesi hayatının sonu oldu: Hiç tanımadığı kişi tarafından katledildi

Gaziantep'ten İstanbul'a gelen ve henüz 18 yaşında olan Muhammet Acer, bir büfenin önünden geçerken işletmenin sahibinin kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Koşarken "Ben Gaziantep'ten yeni geldim, seni tanımıyorum" diye bağıran Acer'i öldüren saldırganın şizofren olduğu öğrenildi.

İstanbul'a gelmesi hayatının sonu oldu: Hiç tanımadığı kişi tarafından katledildi
Son Güncelleme: 17 Aralık 2022 Cumartesi 14:12
17 Aralık 2022 Cumartesi 14:09

İstanbul'un Güngören ilçesi Merter'de 8 Aralık Perşembe günü Gaziantep'ten İstanbul'a gelen Muhammet Acer (18), bir büfenin önünden geçerken, ani bir şekilde bıçak ile saldırıya uğradı. Büfenin sahibinin kardeşi olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığı aktarılan H.T. kısa süre tartışma yaşadığı Muhammet Acer'i bıçakla kovaladı. Acer'in koşarken, "Ben Gaziantep'ten yeni geldim, seni tanımıyorum" şeklinde bağırdığı duyuldu.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Acer'in tüm çabalarına rağmen saldırgan kişi Muhammet Acer'i yakalayarak bıçakladı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Acer, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırıyı yapan H.T. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

6009565.jpg

O GÜN İSTANBUL'A GELMİŞ

Saldırı sırasında orada bulunan esnaf Fuat Ayer, "Büfede çalışan kişi, buradan geçen biriyle tartışmaya başladı. Sonra da aniden saldırdı, darp etti. Maalesef çocuk kurtulamadı. Aklı dengesi yerinde değil diye bir bilgi dolaşıyor. Hayatını kaybeden genç olayın yaşandığı günün sabahında Gaziantep'ten İstanbul'a gelmiş. Çok üzücü, gencecik çocuk, hayatının baharında soldu. Ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

6009564-1.jpg

"SALDIRGANIN ŞİZOFREN OLDUĞUNU DUYMUŞTUM"

Diğer bir esnaf Yunus Kaya ise, "Geldiğimde burada bir kalabalık vardı, yaralının başında bekliyorlardı. Ambulans 10 dakika sonra geldi. Şizofren olduğunu duydum. Büfe sahibinin kardeşiymiş. Hiçbir neden yok iken, böyle bir şey yaşandı. Çocuğun Gaziantep'ten yeni geldiğini de duydum" şeklinde konuştu.

"AYAĞI TAKILIP DÜŞÜNCE BIÇAKLADI"

Bir başka bir esnaf ise, "Bir tepsi ve bıçak alıp eline kovaladı, yakalayıp bıçakladı. Çocuk, saldırgan peşinde koşarken, 'Ben buraya yeni geldim, bilmiyorum' falan diyordu. Gözü dönmüştü, çocuğun ayağı kayınca, bıçakladı" dedi. Muhammet Acer'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Gaziantep'te gönderildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar