için kaldı

Erdoğan'dan marketlere fiyat uyarısı

TOBB Ekonomi Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu marketlerde eğer kalkıp benim halkımı sömürenler varsa, bunun hesabını sorma görevi bizimdir ve hesabını sorarız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan marketlere fiyat uyarısı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
21 Ocak 2019 Pazartesi 15:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOBB Ekonomi Şurası'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Marketteki fiyatlara da değinen Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Madem ki biz "komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen medeniyetin mensubuyuz; öyleyse son dönemde yaşanan hadiseler karşısında kendimizi sorguya çekmek zorundayız. Şüphesiz kimseye zararına iş yap demiyoruz. Ancak faiz oranları düşmüş, enflasyon belli oranda düşmüş.

Bakıyorsunuz marketlerle hala sebze meyve vesaire fiyatlar düşmüyor, onlar hala yükseliyor. Bunu ne ile izah edeceğiz? Öyleyse bize düşen nedir? Bu marketlerde eğer kalkıp benim halkımı sömürge mücadelesini devam ettirenler varsa, bunun hesabını sorma görevi bizimdir ve hesabını sorarız.

Her şey ortada, rakamlar ortada, üreticiden çıkışı ortada. Ama bakıyorsunuz bunlarda en ufak bir oynama düşüş söz konusu değil. Hala vatandaşımı nasıl sömürürüm... Herkesi ben bu konuda vicdana, insafa ve hepsinden önemlisi ahlaka davet etme görevliliği noktasındayım. Şikayetleri kulak arkası edemeyiz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar