Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslim

Eski Maliye Bakanı Naci Ağbal görevi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a teslim etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
10 Temmuz 2018 Salı 16:39

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Maliye eski bakanı Naci Ağbal görevi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a teslim etti.

Ağbal konuşmasında, "Büyük bir huzur içerisinde görevi teslim ediyorum. Memleketimizin iyiye gitmesi noktasında güzel işler yaptık. Bakan arkadaşlarıma da müteşekkirim. Bugünitibariyle bakanımıza görevi devremekten de mutluyum. Kendisi büyük bir birikime sahip. Kendisini de yardımcı olacağız. Ben bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü gece gündüz çalıştılar." şeklinde konuştu.

Bakan Albayrak ise şunları söyledi, "Maliye Bakanlığı çok önemli bir bakanlık, Osmanlı'dan bugüne bir tarihi var, bakanlık olmasının ötesinde bir okuldur. İnsan kaynağı yetiştirdiği, oradan yetişip, insan kaynağı anlamında burada bir görevi almak, hem de Naci Bey gibi bir bakandan almak benim için bir onur ve gurur meselesi, kendisini de çok teşekkür ediyorum. AK Partiiktidarı olarak biz, çok büyük devrimler gerçekleştirdik. Büyüme kaydettik, kurumsal ve sistematik olarak." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar