Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak?

Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT'de katıldığı programda yaptığı açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Mayıs 2018 Perşembe 16:23

Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak? Sorusu TRT canlı yayınında gazeteci Pelin Çift ve Fatih Er'in sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak? cevabına haberimizden uaşabilirsiniz. "Bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız" sözlerine yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan millet bahçeleri kurulacağının da müjdesini verdi. İşte Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak? sorusunun cevabı.

Hangi illerde millet bahçeleri kurulacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet bahçeleri hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Somut has yapacaklarımız neler olacak? İpucu vereyim. Biz çevreciyiz. Bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Yeni bir adım daha atacağız. Bazı illerimizde millet bahçeleri kuracağız. Örneğin Konya'da Konya stadı vardı. Onun yerine millet bahçesi. Aynı şekilde Eskişehir. Eski stadın olduğu yere biz şimdi millet bahçesi kuracağız. İstanbul'da öyle. En büyük müjde bu. Atatürk havalimanı millet bahçesi olacak. 29 Ekim'de havalimanı açılacak. Mevcut Atatürk havalimanında da millet bahçesi haline getireceğiz.

Muharrem İnce'den 'Millet Bahçleri' açıklaması

Hakan Çelik'in 'AK Parti'nin beyannemesinde beğendikleriniz oldu mu' sorusuna İnce, ''Ayrıntılı inceleyemedim ama 'Millet Bahçesi' , Atatürk Havalimanı'nın olduğu yere bir park yapacaksa, hiç itirazım olmaz ama o yapmayacak, ben yapacağım. Öyle bir düşüncesi yoktur, beş birimse bir birimine onu yapacaktır. Oraya TOKİ'yi doldurmadan bunu yapması mümkün değil. Sadece küser o, sonra da barışır. Geçmiş örneklerine baktığımda da her tarafı ranta boğdular. Keşke bunu daha önce yapsalardı. Park yapalım bütün arazileri ama mantalite olarak orayı park yapma mantığında olan bir insan değil. Mutlaka oraya bir gökdelen dikecektir.'' cevabını verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar