Hakkari’de 9 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıkmada, "İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölgede icra edilen operasyon neticesinde 2’si kadın olmak üzere toplam 9 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Hakkari’de 9 terörist etkisiz hale getirildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
22 Temmuz 2018 Pazar 18:29

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürüttüğü çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

YAŞAM MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

Açıklamada, "21 Temmuz 2018 günü saat 15.30 sıralarında ilimiz merkez Kavaklı köyü Yoncalı bölgesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait F-16 uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonrası, İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölgede icra edilen operasyon neticesinde 2’si kadın olmak üzere toplam 9 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Çok sayıda silah, mühimmat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, örgütsel doküman ve yaşam malzemesi de ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar