MİT'ten Suriye'de operasyon: Güngören saldırısının faili etkisiz hale getirildi

MİT, 2008 yılındaki Güngören saldırısının faillerinden PKK terör örgütü mensubu Nüsret Tebiş'i Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.

MİT'ten Suriye'de operasyon: Güngören saldırısının faili etkisiz hale getirildi
Son Güncelleme: 30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:57
30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:51

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), İstanbul/Güngören saldırısının faillerinden PKK mensubu Rüstem Kod Nüsret TEBİŞ’i, Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.

PROF. DR. ÇAŞIN: BU BÜYÜK BİR BAŞARIDIR

Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, CNN TÜRK canlı yayınında Güngören bombacısı Nüsret Tebiş'in etkisiz hale getirilmesini yorumladı...

Demek ki Türk istihbaratı son derece uyanık. Hakan Fidan'ın Aslanları diyorum ben; hem içerdeki, hem dışardaki teröristleri yeri ve zamanı geldiğinde hepsinin cezasını vereceğiz. Bu büyük bir başarıdır. Bugün Irak'ta Türkiye'de sivilleri öldürdün diye iftira atılması, elçiliğe saldırılar; Tahran Konferansı sonrasında yaşandı.

Burada önce ses bombası atıyorlar. Bu muhit işçilerin yoğun olduğu yer. 10 dakika sonra da ikinci Bomba patlatılıyor. Vatandaşlar ne oluyor diye çıkınca, ikinci bombayı patlattılar. Daha fazla insan ölsün diye ikinci bombayı patlattılar. Bu çok kalleşçe bir taktik.

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKU BAŞBUĞ: ARTIK SONUNA GELDİK

Hayatını kaybeden Aleyna yavrumuz 3 yaşındaydı. Şu an yaşasaydı ömrünün en güzel zamanında olacaktı. Bir diğer katledilen de, hamile bir annemiz ve doğmamış bebeğiydi.

Gözü dönmüş yapının niyetini iyi okumak gerekir. Hedef gözetmeksizin yapılan bir saldırıydı. Dilin, dinin, yaşın hiçbir önemi yoktu. Kan nasıl dökülürse dökülsün diye hareket eden bir katil örgütü konuşuyoruz.

Türkiye gerçekten 84'ten bugüne çok karanlık sürece geçtik. Ama Allah'a şükür işin sonuna geldik.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar