için kaldı

Koray Aydın'dan bir açıklama daha geldi

İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Meral Akşener tekrar aday olacak tabi. Biz liderimizin arkasındayız. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz. İYİ Parti bir yerde kendi küllerinden yeniden doğacak" dedi.

Koray Aydın'dan bir açıklama daha geldi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
22 Temmuz 2018 Pazar 19:19

İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Cuma gününden beri yapılan toplantının içerisindeyim. 3 temel konuda masalarda 14-15 kişilik gruplar görüşlerini ifade etti. Her masa kendi seçtiklerini bülten haline getirdi. Sunucu eşliğinde hangi konundan ne kadar çok bahsedildiği yüzeysel olarak anlatıldı." dedi.

Koray Aydın açıklamasının devamında Eleştiriler de oldu. Seçimden yeni çıkan partini yüzde 10 ile çıktığını ve devlete karşı, güçlü partiye karşı balşarılı olduğnu beyan eden de oldu. Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular. Aydın, "Genel Başkanımız da bu açıklamalardan sonra uzunca bir konuşma yaptı. 45 gün veya bir ay sonra yapılacak.  Bu aynı zamanda seçimden çıkmış bir partinin yeniden hamle yapma yorulan unsurlarına karşı daha zinde hamleler yapılacaktır. Meral Akşener tekrar aday olacak tabi. Biz liderimizin arkasındayız. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz. İYİ Parti bir yerde kendi küllerinden yeniden doğacak. Aday olmayı düşünen kimse yok. Cesaret edebilecek biri olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.

Koray Aydın'dan bir açıkalama daha

Twitter üzerinden bir açıklama daha yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener her ne kadar aday olmayacağına dair bir tweet atmış olsa da biz kendisinin aday olması noktasında İYİ Parti ailesi olarak sonuna kadar mücadele vereceğiz. Türkiye'nin ve Türk siyasetinin kendisine ihtiyacı var." ifadelerini kullandı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar