Genç kızları katalog üzerinden fuhşa sürüklemişler!

Bursa polisinin 3 ilde eş zamanlı yaptığı fuhuş operasyonunda, genç kızları lüks yaşantıya özendirip kandırarak fuhuş batağına çeken 17 kişi emniyetti sorgularının ardından adliyeye sevkedildi. Çetenin kandırdıkları genç kızların fotoğraflarından katalog bastırıp pazarladıkları ortaya çıktı.

Genç kızları katalog üzerinden fuhşa sürüklemişler! - Sayfa 1

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Bursa genelinde yabancı uyruklu kadınlar ile birlikte başka illerden getirilen genç kadınların yüksek gelir elde etme ve lüks yaşantı vaadiyle kandırılıp organize olarak fuhuş batağına çekildiğini tespit etti.

1 8
 
Genç kızları katalog üzerinden fuhşa sürüklemişler! - Sayfa 2

 Bunun üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan Katolog 1 Operasyonu ile Bursa, Ankara ve Sivas'ta tespit edilen şüpheli şahıslara yönelik eş zamanlı baskınlar yapıldı. 

2 8
 
Genç kızları katalog üzerinden fuhşa sürüklemişler! - Sayfa 3

Operasyon çerçevesinde Bursa'da 12, Ankara'da 4 Sivas'ta da 1 şüpheli şahıs gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Bursa İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 

3 8
 
Genç kızları katalog üzerinden fuhşa sürüklemişler! - Sayfa 4

Gözaltındaki şahısların 14'ünün daha öncede çok sayıda benzer suçlara karıştıkları suç dosyalarının kabarık olduğu belirtildi.

4 8