'Fuat Avni' hesabının yöneticisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi

FETÖ’nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden ve Fuat Avni hesabının yöneticisi olan FETÖ’cü Aydoğan Vatandaş ABD’de görüntülendi.

'Fuat Avni' hesabının yöneticisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
23 Haziran 2018 Cumartesi 11:59

Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’nın medya üyesi olarak bilenen ve Twitter’da Fuat Avni hesabının yönetici olan Aydoğan Vatandaş  ABD’nin New Jersey eyaletinde iki ayrı mekanda görüntülendi.

 FETÖ’cü Vatandaş ilk olarak  New Jersey eyaletinin Clifton semtinde bulunan FETÖ mensuplarının buluşma adreslerinden Ant kitabevi ve kafede (Ant Bookstore&Cafe) görüntülendi. Ardından ise Hackensack semtindeki FETÖ örgütüne yakın isimler tarafından işletilen Kafe (Cafe) 46’ya gitti.

 FETÖ’nün medya yapılanmasının üyesi olan Vatandaş, FETÖ'nün Amerika'daki kuruluşlarından Türk Kültür Merkezi'nin(TCC) New Jersey şubesi tarafından bu yıl Nevruz etkinliği de düzenlediği Cafe 46'nın iç kısmında öğle yemeğini yedikten sonra bahçe bölümüne çıkarak yanındaki kişiyle sohbet etti.

 Vatanadaş’a muhabir, FETÖ firarisi olarak arandığını sorması üzerine sorulara yanıt vermeyip çantasını alarak uzaklaştı.

 AYDOĞAN VATANDAŞ KİMDİR?

1995 yılında Deniz Harp Okulu'ndan ayrıldıktan sonra aynı yıl FETÖ'ye ait Aksiyon dergisinde çalışmaya başlayan Vatandaş, 2001 yılında Fatih Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili Edebiyatı bölümünü bitirdi.     

1995-2000 yılları arasında Aksiyon'da görev yapan Vatandaş, 2000-2004 yılları arasında Zaman gazetesinde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığının yanı sıra "Karakutu" adlı bir programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmişti.    

2006'dan itibaren ABD'nin New York kentinde yaşamaya başlayan Vatandaş, daha sonra Today's Zaman gazetesinde yazılar yazmıştı.    

FETÖ’nün destekleriyle Manhattan'da bulunan The New School’da medya alanında master yapan, Pensilvanya'daki Alvernia Üniversitesi'nde liderlik çalışmaları bölümünde doktorasını yarıda bırakan Vatandaş, kurucusu olduğu “Politurco.com” isimli internet sitesinin de editörlüğünü yürütüyor. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar