Fatih Portakal'ın Şehir Hastaneleri haberi kurmaca mı?

Fatih Portakal'ın Şehir Hastaneleri haberi kurmaca mı? Sorusu Fatih Portakal'ın FOX Ana Haber'de ekrana getirdiği Şehir Hastaneleri ile ilgili yeni görüntülerin ortaya çıkması sonrası merak konusu oldu. Fatih Portakal'ın Şehir Hastaneleri haberi kurmaca mı? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Fatih Portakal'ın Şehir Hastaneleri haberi kurmaca mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Haziran 2018 Cuma 14:32

Fatih Portakal'ın Şehir Hastaneleri haberi kurmaca mı? Sorusu FOX Ana Haber sunucusu FAtih Portakal'ın ekrana getirdiği Şehir Hastaneleri haberi ile ilgili yeni görüntülerin orataya çıkması ile birlikte merak konusu oldu. Fatih Portakal'ın Şehir Hastaneleri haberi kurmaca mı? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ana Haber'de koltuk değnekleri ile röportaj veren bir hastanın güvenlik kamerası incelendiğinde koltuk değneklerini elinde tuttuğu ve herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığı görüldü. İşte Fatih Portakal'ın Şehir Hastaneleri haberi kurmaca mı? Sorusunun yanıtı.

Koltuk değnekleri ile röportaj verdi

Fatih Portakal, hastanelerin büyüklüğünden dert yanıp hastaların hastane içinde ulaşımda zorlandığını iddia etmiş, ekrana getirdiği koltuk değnekli bir hastanın MR çektirmek için çok uzun bir yolu yürümek zorunda kaldığını söylemişti.

Gerçek hasta değil

Konuyu ele alan Mersin Şehir Hastanesi yönetimi güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken ilginç bir görüntü yakaladı. Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Ana Haber'de röportaj yapılan koltuk değnekli kişinin, gerçek hasta olmadığı ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yakalandı

Kameralara koltuk değneğinde zorlanarak yürüyen hastayı oynayan Kemal Alp Köker adlı şahsın, hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarında koltuk değneklerini elinde tuttuğu ve herhangi bir sorun yaşamadan yürüdüğü görülüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

wertyhj En beğenilen yorum
adiler sürekli algı operasyonu yapıyorlar