için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önce sen ayrıldığın ilçendeki çöpü kaldır

Hatay'da partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin İstanbul adayı 'Tüm mesire alanları milletin bahçesidir' diyor. O ayrı Millet Bahçesi ayrı. Önce sen ayrıldığın ilçendeki çöpü kaldır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önce sen ayrıldığın ilçendeki çöpü kaldır
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
24 Şubat 2019 Pazar 18:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hatay bizim gözbebeğimiz. Biz Hatay'ı severiz, Hatay da bizi sever. Biz Hatay'ı anları, Hatay da bizi anlar. Size Kayseri'den onbinlerin selamını getirdim. Hatay denince akla ilk sabır gelir. 24 Haziran'da hatay demokrasi dedi. 24 Haziran seçimlerinde yyüzde 51 ile Cumhur İttifakı'nı birinci yapan milletime şükranlarımı ifade ediyorm. 31 Mart akşamında sizlerden yeni bir zafer bekliyorum. Hatay'da yeni bir sayfa açmamız gerekir. Hatay sırtındaki CHP yökünden kurtulması gerekiyor. Beceriksiz, çapsız belediyecilik yerine gönül belediyeciliğiyle buluşturmamız lazım. 31 Mart'ta bu şehrin anahtarını arttık emin ellere vermemiz lazım." açıklamasında bulundu.

"Rabbim bize ülke genelinde de Cumhur İttifakı olarak bize zaferle nasip etsin"

Şentop'a başarılar diliyorum. Bahçeli ile de görüştüm bu birlikteliğimizi rabbim bize Cumhur İttifakı olarak da nasip etsin diyen Erdoğan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Sizin sevginize, muhabbetinize, hayır duanıza mazhar olmaktan gurur duyuyorum. Biz kapınızı sadece seçim zamanı çalanlardan değiliz. Hatay'ın yollarını seçimden seçime hatırlayanlardan değiliz. Hatay'da 16. il mitingimi gerçekleştiriyorum. Bu kardeşiniz sizler olmadan olmaz.(Mustafa Şentop'un TBMM Başkanı seçilmesi) Az önce Sayın Bahçeli ile de görüştüm, Rabbim dedim inşallah bu birlikteliğimizi ülke genelinde de Cumhur İttifakı olarak bize zaferle nasip etsin.

Bugün 16'ncı il mitingimizi gerçekleştiriyoruz. Millet 33 gün sonra sandığa gidecek. Beyler hala Ankara'da liste savaşı veriyor.

Yürüyen merdivene tersten binen, Kağıthane'ye 'Kağıttepe' diyen, İstiklal Marşı'nı dahi okuyamayan, seçimlerde oyunu bile kullanamayan gaf ebesi bir Genel Başkan'a böylesi bir ittifak yakışır.

"Önce sen ayrıldığın ilçendeki çöpü kaldır"

CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekram İmamoğlu'nun sözlerine yanıt veren Erdoğan, "CHP'nin İstanbul'daki adayı AK Partili Belediyelerde kültür merkezi yok diyor. Sen herhalde uzayda yaşıyorsun. CHP'nin İstanbul adayı 'Tüm mesire alanları milletin bahçesidir' diyor. O ayrı Millet Bahçesi ayrı. Önce sen ayrıldığın ilçendeki çöpü kaldır." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar