Evden çıkarmak isteyen kardeşini tüfekle vurdu

Adana'da Abdülaziz T., iddiaya göre birlikte kaldıkları evden çıkarmak isteyen kardeşini işlettiği bakkal dükkanında pompalı tüfekle vurdu. Zanlı olayın ardından polise teslim oldu

Evden çıkarmak isteyen kardeşini tüfekle vurdu
Son Güncelleme: 6 Eylül 2021 Pazartesi 10:18
6 Eylül 2021 Pazartesi 10:16

Olay, merkez Yüreğir içesine bağlı Haydaroğlu Mahallesi'nde 23 Ağustos Pazartesi günü meydana geldi. İddiaya göre, bakkal işleten Mehmet Salih T. ile Abdülaziz T. aynı evde kalmaya başladı. Bir süre sonra Mehmet Salih T. kardeşi Abdülaziz T.'nin kötü alışkanlıkları olduğu gerekçesiyle aynı evde kalmak istemeyip ona evi terk etmesini söyleyerek bakkala gitti.

Bu duruma sinirlenen Abdülaziz T. pompalı tüfekle bakkala gelerek kardeşini vurup olay yerinden ayrıldı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Taksiye binen zanlı Köprübaşı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Yaralı Mehmet Salih T. ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Mehmet Salih Turgut, yapılan müdahalelerinin ardından bir hafta sonra taburcu oldu.

Teslim olan zanlı ise, ifadesinde kardeşinin kendisini evden kovduğu için vurduğunu öne sürdü. Zanlı ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar