Eşini sokak ortasında öldürdü

Konya'da boşanma aşamasında olduğu eşi Esmanur Karadayı'yı sokak ortasında öldüren 26 yaşındaki Muhammet Karadayı aynı silahla başına ateş etti. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken Karadayı hastaneye kaldırıldı.

Eşini sokak ortasında öldürdü - Sayfa 1

Olay, merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Sırçalı Mescit Sokak üzerinde meydana geldi. 26 yaşındaki Muhammet Karadayı, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Esmanur Karadayı ile sokak ortasında tartışmaya başladı.

1 4
 
Eşini sokak ortasında öldürdü - Sayfa 2

Kaçmak İsteyen Eşine Ateş Etti

Saldırgan şahıs tartışma sırasında bir süre eşini tokatlarken, genç kadın olay yerinden hızla uzaklaşmaya çalıştı. Muhammet Karadayı yanında getirdiği silahı çıkararak kaçmak isteyen eşine 2 el ateş etti.

2 4
 
Eşini sokak ortasında öldürdü - Sayfa 3

Başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu

Eşine ateş ettikten sonra aynı silahı kendisine doğrultan Karadayı başına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu. İkili kanlar içinde yerde kalırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

3 4
 
Eşini sokak ortasında öldürdü - Sayfa 4

Kadın olay yerinde can verdi

Sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahalede Esmanur Karadayı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan Muhammet Karadayı ise ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Karadayı'nın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

4 4