Eşini kızgın yağla haşlayıp "kurban olurum" diye mesaj atmış!

Diyarbakır'da İrfan M. , kahvaltıda tartıştığı eşi Meral M.'nin, üzerine tavada bulunan kızgın yağ ile çaydanlıktaki kaynar suyu döktü. Çocuklarının gözü önünde yüzü ve vücudu yanan Meral M., hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan İrfan M. de mahkemece tutuklandı.

Eşini kızgın yağla haşlayıp "kurban olurum" diye mesaj atmış! - Sayfa 1

Diyarbakır'da, çocuklarının gözü önünde eşi İhsan M. (40) tarafından üzerine kızgın yağ atılan ve vücudunda 2'nci derece yanıklar oluşan Meral M. (38), Kocaeli’de ailesinin yanında yaşamaya başladı.

1 10
 
Eşini kızgın yağla haşlayıp "kurban olurum" diye mesaj atmış! - Sayfa 2

Olay, Silvan ilçesine bağlı Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. İhsan M., iddiaya göre, bir süredir şiddet uyguladığı, 12 yıllık eşi Meral M. ile kahvaltı yaptıktan sonra mutfağa giderek, yumurta yapacağını söyledi. Tencerede kızdırdığı yağı 2 çocuğunun gözünün önünde, eşinin üzerine döken İhsan M., daha sonra tencereyle de darbetmeye başladı.

2 10
 
Eşini kızgın yağla haşlayıp "kurban olurum" diye mesaj atmış! - Sayfa 3

Meral M.'nin bağrışlarını duyan komşularının ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yüzü ve vücudu yanan Meral M., ilk müdahalenin ardından sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü. İrfan M. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İrfan M, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Meral M. de yanık tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

3 10
 
Eşini kızgın yağla haşlayıp "kurban olurum" diye mesaj atmış! - Sayfa 4

KIZGIN YAĞ DÖKTÜKTEN SONRA TENCEREYLE DÖVMÜŞ

Ailesinin yanına Kocaeli’ye gelen Meral M., adliyeye giderek, boşanma davası açtı. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde belirli aralıklarla tedavisi devam edecek olan Meral M, eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve kendisine sürekli şiddet uyguladığını, amacının kendisini öldürmek olduğunu öne sürdü.

4 10