için kaldı

Vicdansız baba! Eşini bıçaklayıp kaçırdığı bebeğini hastaneye bıraktı

Manisa'da meydana gelen olayda M.U.Ş. boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşini bıçaklayıp 5 aylık bebeğini kaçırdı. Bir süre sonra bebeğin ağlamasından rahatsız olan M.U.Ş., bebeği bir hastaneye bırakıp kaçtı.

Vicdansız baba! Eşini bıçaklayıp kaçırdığı bebeğini hastaneye bıraktı
Son Güncelleme: 20 Ağustos 2022 Cumartesi 12:19
20 Ağustos 2022 Cumartesi 12:16

Akıllara durgunluk veren olay, Manisa’nın Kula Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde 5 aylık Arel isimli bebeğini kucağına alarak yalınayak hastaneye gelen M.U.Ş. isimli vicdansız baba, bebeğinin çok ağladığını öne sürerek bebeği sağlık personellerine teslim edip ortadan kaydoldu. Açlıktan ağladığı öğrenilen bebeğe ilk müdahaleyi yapan sağlık personelleri temin ettikleri mamayla 5 aylık Arel bebeğin karnını doyururken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

Hastane güvenlik kameralarını incelemeye alan emniyet güçleri, bebeği hastaneye bırakan kişinin M.U.Ş. isimli şüpheli olduğu ve 07 APD 538 plakalı araçla bebeği bıraktıktan sonra ortadan kaybolduğunu tespit etti. İlçe giriş ve çıkışlarındaki plaka tanıma sistemlerini de incelemeye alan emniyet güçleri, şüpheli babanın bebeği bıraktıktan hemen sonra Uşak istikametine çıktığını saptadı.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ BIÇAKLA YARALAYIP BEBEĞİNİ KAÇIRMIŞ

Öte yandan soruşturmayı derinleştiren Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahsın Afyon ilinde boşanma aşamasında olduğu ve uzaklaştırma kararı bulunduğu eşini bıçakla yaraladıktan sonra bebeği alıp kaçtığını ve hakkında yakalama kararı olduğunu tespit etti. Şüpheli şahsın yakalanması için Kula, Uşak ve Afyon emniyet ekipleri harekete geçti

ANNESİNE TESLİM EDİLECEK

Vicdansız babanın bırakıp kaçtığı bebeğe ilk müdahalede bulunan Kula Devlet Hastanesi sağlık personelleri, temin ettikleri mamayla bebeğin karnını da doyurdu. Emniyet güçlerinin Afyon’daki yaralı annesine ulaştığı minik Arel, Kula Devlet Hastanesi’ne davet edilen annesine teslim edilecek.

Minik Arel’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, vicdansız babayı arama çalışmaları sürüyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma da geniş çaplı olarak devam ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar